Ga naar hoofdinhoud

TOP-electronics distributeur Wiesemann & Theis

De Duitse firma Wiesemann & Theis GmbH (W&T) heeft TOP-electronics BV geselecteerd als distributie partner voor Nederland. Hiermee is na het wegvallen van de oude distributeur een gat gevuld en kunnen W&T en TOP samen werken om de markt uit te breiden.

In de afgelopen 32 jaar heeft W&T haar bekendheid opgebouwd als fabrikant van producten op het gebied van connectiviteit. Kwaliteit- en klantgerichtheid zijn de speerpunten en dat is terug te vinden in het portfolio van het bedrijf. W&T zal in principe geen producten uit productie nemen, de producten van 15 jaar geleden zijn nog steeds leverbaar. Doordat W&T alle productie processen in eigen huis heeft en houdt kan men de verwachte kwaliteit garanderen.

Binnen de productgroep van W&T vallen onder andere converters van I/O naar TCP/IP, Web-I/O, Data servers, serial-media converters, USB-servers. Alle producten zijn via DIN-rail te monteren. De producten kunnen worden gebruikt om op afstand allerlei zaken aan te sturen en uit te lezen.

TOP-electronics is verheugd met deze toevoeging aan het pakket. De focus ligt bij TOP-electronics op M2M & Wireless communicatie en met de producten van W&T kunnen nieuwe markten en klanten bediend worden en optimaal geholpen worden bij het vinden van de beste oplossing voor hun systemen. Met het huidige en meer complete productenpakket kan TOP-electronics zich rekenen tot één van de leidende spelers op het gebied van M2M & Wireless communication.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven