Ga naar hoofdinhoud

Tienduizend bezoekers voor Maintenance Next

10.052 onderhouds-professionals hebben de afgelopen dagen een bezoek gebracht aan Maintenance Next 2013 in Ahoy Rotterdam om zich te oriënteren op nieuwe technologieën en ontwikkelingen. De bezoekersaantallen van 2011 zijn hiermee nagenoeg geëvenaard (toen 10.221), wat gezien het grote aanbod aan technologiebeurzen in deze periode van het jaar een prestatie is.

Bezoekers hebben Maintenance Next 2013 ervaren als een overzichtelijke vakbeurs met een compact karakter. Exposanten gaven aan tevreden te zijn over de kwaliteit van de bezoekers; er zijn concrete leads gescoord.
Op de MegaTech Plaza’s werd moderne technologie gepresenteerd en er was de nodige activiteit op stands van exposanten. De toepassing van nieuwe technologieën in de onderhoudssector als de waren live te bewonderen op de Innovatieroute. Hierdoor werd de trots en nieuwsgierigheid van de Nederlandse technische beroepsbevolking aangewakkerd.

Next Talk
Om uitwisseling van kennis en kunde onder onderhoudsprofessionals te versterken, organiseerde Ahoy Rotterdam een kennisinhoudelijk programma. Drie dagthema’s stonden centraal: Who’s Next, Reliability Next en Safety Next. De thema’s kwamen uitvoerig aan bod in talkshows, masterclasses en casepresentaties. Stakeholders uit de industrie, vak- en brancheverenigingen en specialisten uit het bedrijfsleven gingen dieper in op de actualiteit van asset ownership en dienstverlening.

Tijdens de Next Talk discussies werd duidelijk dat professionals nog een hoop van elkaar kunnen leren. Er werden concrete afspraken gemaakt om in elkaars organisatie een kijkje te nemen en te leren hoe om te gaan met zaken als het tekort aan goed geschoold technisch personeel, betrouwbaarheid van installaties en veiligheid op de werkvloer. Met als doel om de industrie in stand te houden voor morgen.

De volgende editie van Maintenance Next is van 21 t/m 23 april 2015.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven