Ga naar hoofdinhoud

Technische vakbeurs in Zeelandhallen

Event Services Center organiseert op 25 en 26 april in de Zeelandhallen in Goes de vakbeurs Technische Handelsdagen, Bouw, Installatie en Techniek. Deze vakbeurs is uniek voor de regio Zuid-West Nederland en voorziet in een duidelijke behoefte. De reden is eenvoudig: overal in het land zijn gespecialiseerde vakbeurzen voor onder andere de bouwnijverheid, de installatiewereld, industrieël onderhoud, agrarische sector, enz. Zeeland kende dit soort gespecialiseerde vakbeurzen tot op heden niet.

Volgens Rein van Vliet, directeur/eigenaar van Event Services Center en voormalig directeur van de Zeelandhallen, heeft Zuid-West Nederland een verzorgingsgebied. Dat neemt niet weg, dat genoemde branches wel degelijk behoefte hebben aan een op hun bedrijfsactiviteiten gericht vakevenement.

Bezoeken brengen aan beurzen buiten de regio vraagt veel tijd. Bovendien bieden deze beurzen niet datgene waar men naar op zoek is, namelijk naar de eigen vertrouwde leverancier in een sfeer van ‘ons kent ons’. Vandaar dat Van Vliet nu de vakbeurs Technische Handelsdagen, Bouw, Installatie en Techniek, in het hart van Zeeland organiseert. Deze technische vakbeurs algemene toelevering zal het karakter kennen van een allesomvattende technische handelsonderneming met dienstverlenende bedrijven op gebied van onderhoud van machines, materialen en gebouwen.

Event Services Center rekent op een ruim aantal exposanten, niet alleen vanuit de Zeeuwse regio maar ook van daarbuiten. Gezamenlijk zullen zij zo’n 5.000 m2 beursoppervlakte bezetten. De organisatie mikt met het evenement op onder andere de bouwnijverheid, de installatiewereld, de automotive branche, de logistieke sector en agrarische bedrijven. De organisatie zal gericht uitnodigingen naar deze branches versturen terwijl de exposanten de beschikking krijgen over een ongelimiteerd aantal toegangskaarten voor toezending aan hun relaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven