Ga naar hoofdinhoud

Technische Vakbeurs in 2013 groter

De Technische Vakbeurs, die van 25 en 26 april dit jaar heeft plaatsgevonden in de Zeelandhallen te Goes was een succes. De beurs op het gebied van industrieel onderhoud en techniek trok bijna 4000 geïnteresseerden en vakgerichte bezoekers. De tweede editie staat gepland van 23 tot en met 25 april 2013. De beurs wordt niet alleen uitgebreid met een extra beursavond en aangepaste openingstijden, er is nu ook een tweede hal gereserveerd.

Om zo goed mogelijke voorwaarden te scheppen voor een succesvolle continuering heeft de organisatie besloten de tentoonstellingsoppervlakte voor de tweede editie uit te breiden met een tweede tentoonstellingshal. Tegenover 5000 m2 in 2012 is in de Zeelandhallen nu ruim 7500 m2 gereserveerd, verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal. Daarmee hoopt men behalve meer exposanten ook meer bezoekers aan te trekken.

Voor de beurs in 2013 is een aantal lezingen in voorbereiding die in de ochtenduren zullen plaatsvinden. De Technische Vakbeurs zal uitsluitend toegankelijk zijn op uitnodiging van exposanten of via de organisatie, Event Services Center.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven