Ga naar hoofdinhoud

Systomatic importeur Bansbach gasveren

Systomatic heeft per 1 no-vember de officiële verte-genwoordiging verworven van Bansbach voor de Nederlandse markt. De Duitse onderneming produ-ceert een omvangrijk assortiment klantspecifieke gasveren (Easylift) en lineaire hydraulische aan-drijvingen (Easymotion).

Het pakket gasveren omvat conventionele gasveren, blokkeerbare gasveren, gastrekveren en hydrau-lische dempers. De blokkeerbare gasveer met instelbare zuigerstang biedt uitkomst wanneer aanzienlijke krachten beweegbare constructies beïn-vloeden die een betrouwbare blokkering vereisen. De gastrekveren uit het programma zijn te leveren met elke gevraagde trekkracht, in uiteenlopende lengtes, al dan niet met eindkoersdemping.

De hydraulische dempers uit het assortiment zijn inzetbaar als veiligheids-element om de snelheid van bewegende massa’s te controleren. Met behulp van het genoemde hydraulische, lineaire bedieningssysteem is het mogelijk om meer cilinders synchroon aan te sturen door deze afzonderlijk simultaan te bedienen.

De gasveren worden ingezet in de machine- en apparatenbouw, meubel-industrie, medische sector, lucht- en ruimtevaart en automotive sector. Met behulp van een gratis te downloaden configurator kan worden berekend welk model gasveer het beste geschikt is voor een bepaalde applicatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven