Ga naar hoofdinhoud

Succesvolle start Technische Vakbeurs

De eerste editie van de Technische Vakbeurs in de Zeelandhallen te Goes was succesvol. Niet alleen regionale bedrijven presenteerden zich op de beursvloer, maar ook bedrijven van ver buiten de regio. Een bevestiging van de toenemende belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor de economische ontwikkelingen in deze betekenisvolle Delta Regio.

Het deelnemersveld van de Technische Vakbeurs wordt gekenmerkt door leveranciers en dienstverlenende bedrijven uit de technische sector. De symposia, onder ander georganiseerd door Cegelec, hadden een hoog kwalitatief karakter. Deze activiteiten zullen ook weer onderdeel vormen van de Technische Vakbeurs voor volgend jaar.

De Technische Vakbeurs heeft hiermede een gewaardeerde start gemaakt. Circa 3.500 kwalitatief hoogwaardige en vakgerichte bezoekers vormden dé bijdrage voor het welslagen van deze voor de regio unieke vakbeurs.

De tweede presentatie van de Technische Vakbeurs zal plaatsvinden op 24 en 25 april 2013. Gelet op de belangstelling zijn dan twee hallen van het evenementencomplex van de Zeelandhallen voor deze vakbeurs gereserveerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven