Ga naar hoofdinhoud

Stamhuis Lineairtechniek opent Quick Center

Per 1 september heeft Stam-huis Lineairtechniek samen met haar partner Schneeberger Linear Technology een Quick Center opgezet in Twello. Doel van deze nieuwe service is om Schneeberger klanten in Neder-land op korte termijn te kunnen helpen met de BM en MR monorail geleidingen bij nieuwe projecten. Ook in het geval van machineuitval zoals bij een ernstige crash fungeert het center als reddende engel. Andere producten van Schneeberger zoals de minirails zijn eveneens op redelijke termijn leverbaar.

Van de populaire types Monorail BM en MR liggen de geleidingen en ver-schillende varianten loopwagens in Twello op voorraad. Eventuele aanpas-singen zoals het koppelen van de rails, het bewerken van fasen, eindbe-werkingen, etc. kunnen op korte termijn worden uitgevoerd.

Reden voor Schneeberger voor het opzetten van het center is, dat de medewerkers van Stamhuis Lineairtechniek een grote kennis hebben van de producten en in staat zijn klanten optimaal te helpen. De toenemende druk op levertijden, die gepaard gaat met het aantrekken van de markt, en de wens van het management van Schneeberger om de druk bij de fabrie-ken in Duitsland en Zwitserland te verlagen, heeft de onderneming doen besluiten deze service met Stamhuis Lineairtechniek op te zetten. De adviseurs bij Stamhuis kunnen snel reageren bij eventuele vragen en bezoeken klanten in heel Nederland, ook bij de klanten waar Schneeberger zelf niet komt.

Behalve de Schneeberger producten zullen andere producten uit het brede leveringsprogramma van Stamhuis Lineairtechniek aan het Quick Center worden toegevoegd. De actuele lijst met Quick Center producten vindt u op de website van de specialist in lineaire techniek.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven