Ga naar hoofdinhoud

SPS/IPC/Drives trekt wéér meer bezoekers

De vakbeurs SPS/IPC/Drives die afgelopen week werd gehouden in Neurenberg heeft zijn positie als belangrijkste vakbeurs voor elektrische automatisering wederom versterkt. Tijdens de drie beursdagen kwamen 56.874 beroepsmatig geïnteresseerde bezoekers naar het Messezentrum in de speelgoedstad. Dat waren er ruim vijfhonderd méér dan vorig jaar.

De stemming in de hallen was goed te noemen en er werden serieuze gesprekken gevoerd. Beursorganisator Mesago verwacht dat van de beurs positieve impulsen uitgaan voor de verdere economische ontwikkeling in het komende jaar.

Ook het parallel aan de beurs plaasvindende congres kon een groei constateren. Deskundigen uit onderzoek, productontwikkeling en toepassing discussieerden drie dagen over de uitdagingen waarvoor de diverse disciplines staan.

Cijfers
Het aantal exposanten was eveneens hoger dan vorig jaar: 1.458 tegenover 1.429 in 2011. Het aantal bezoekers steeg dus eveneens, van 56.321 naar 56.874. Aan het congres namen dit jaar 386 meer, en dat waren er ook al meer dan in 2011 (349).

De volgende editie, SPS/IPC/Drives 2013, zal volgend jaar plaatsvinden van 26 tot en met 28 november, wederom in het Messezentrum Nürnberg. Wij hebben de hotelkamers alvast weer gereserveerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven