Ga naar hoofdinhoud

SPS/IPC/Drives 2011 breidt weer uit

De beurs SPS/IPC/DRIVES in Neurenberg zet in 2011 een nieuwe stap in verdere groei. Dit jaar zal het evenement niet in elf hallen maar twaalf hallen plaatsvinden. Op on-geveer 100.000 m2 expo-sitieruimte presenteren ondernemingen hun producten en oplossingen, innovaties en trends in elektrische automatisering. In totaal worden meer dan 1.300 exposanten verwacht uit binnen- en buitenland.

Energetisch rendement, industriële identificatie en veiligheid weerspiegelen het belang van deze thema’s. Op de diverse stands worden producten en oplossingen getoond. Ook op de forums en tijdens congressen worden deze thema’s aangehaald. Net als vorig jaar biedt de gemeenschappelijke stand ‘Wireless in automation’ bezoekers de mogelijkheid om een snel een grondig overzicht te krijgen.

SPS/IPC/Drives 2011 wordt georganiseerd door Mesago Messe Manage-ment en vindt plaats op de Messegelände in Neurenberg van 22-24 november 2011. De inschrijfperiode voor exposanten is in volle gang. Het aanvraagformulier. Een actuele lijst van exposanten en alle belangrijke informatie is beschikbaar op de website van de beurs.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven