Ga naar hoofdinhoud

Spruit Transmissies wordt Spruit Aandrijftechniek

Per 1 november is de naamvoering Spruit Transmissies B.V. veranderd in Spruit Aandrijftechniek B.V. (foto: Spruit Aandrijftechniek B.V.)

Per 1 november is de naamvoering Spruit Transmissies B.V. veranderd in Spruit Aandrijftechniek B.V. De naamsverandering is een onderdeel van de verandering in strategie binnen het bedrijf. Met de overgang naar aandrijftechniek past de naam beter binnen de bedrijfsvoering van Spruit.

Spruit ademt aandrijftechniek. Met de grote voorraad A-merken kan het bedrijf klanten snel bedienen. Daarnaast kan men bij Spruit Aandrijftechniek terecht voor revisies, service en onderhoud. Wie tegen een technisch vraagstuk aanloopt kan aankloppen bij een van de technische adviseurs. Samen wordt gezocht naar de beste oplossing.

Nieuwe processen

Met de naamsverandering zijn er ook andere processen in gang gezet. Spruit is steeds vaker te zien op en rond de sportvelden. Als onderdeel van het duurzaam ondernemen wil Spruit sporten in de omgeving aandrijven. Denk hierbij aan topsport zoals de Den Helder SUNS, maar ook kleine verenigingen in de buurt. Ook online zal het bedrijf vaker opduiken met informatieve posts.

Administratie

Voor de debiteuren en crediteuren betekent de naamsverandering een wijziging op de facturen en dus ook binnen de systemen. Het BTW-nummer, KVK-nummer, mailadressen en overige contacten blijven hetzelfde.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven