Ga naar hoofdinhoud

SKF organiseert Food & Beverage Day

Eind september oprganiseert SKF Benelux drie Food & Beverage Networking Dagen. Voor deze dag is een pro-gramma vastgesteld met sprekers uit binnen- en buitenland en een klant-presentatie. De dagen worden gehouden in Slot Zeist (27 september), de regio Namen/Charleroi (28 september) en Gent (29 september).

(Te) veel mensen accepteren dingen zoals ze zijn. Ze beschouwen machines simpelweg als dingen die vroeg of laat kapot gaan. Het is een kwestie van tijd en kosten, zeggen ze. Gelukkig zijn er ook mensen die de zaken anders beginnen te zien. Zij begrijpen dat Total Cost of Ownership de sleutel is tot een vermindering in het aantal (ongeplande) machinestops. Ze zien in dat slechts een paar procent minder stilstand grote bedragen aan extra winst kan opleveren. Deze mensen willen de efficiency van hun machinepark optimaliseren.

Life Cycle Management is een beproefd concept om de Total Cost of Ow-nership voor roterende machines gedurende hun levensduur te verminderen – van specificatie en ontwerp tot uitvoering en onderhoud. SKF heeft ruim 100 jaar ervaring in lagertechnologie, kennis van veel applicaties en exper-tise in een brede range van technische gebieden. De onderneming ziet zichzelf dan ook als partner om klanten te helpen hun machineproductiviteit en efficiency te optimaliseren, in zowel de OEM alsook de vervangingsmarkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven