Ga naar hoofdinhoud

SKF opleider binnen FEDAcademie

Begin april is SKF toege-treden als opleider binnen de opleidersalliantie van FEDAcademie. Met de komst van SKF wordt een specifiek opleidingsonderdeel op het gebied van lagers, afdich-tingen, smeeroplossingen en mechatronica toegevoegd.

De opleidingen van het van origine Zweedse concern zijn gericht op de bedrijfspraktijk en bieden voor diverse toepassingen de juiste training. In het assortiment bevinden zich basisopleidingen en vervolg-opleidingen op diverse niveaus. Ook opleidingen die op maat van de klant worden samengesteld zijn mogelijk.

Dat deze manier van werken prima binnen FEDAcademie past, maakt het een logische stap toe te treden binnen dit consortium. De opleidingen van de academie kenmerken zich het door de wisselwerking tussen theoretische en praktische leerdoelen.

Voor de FEDAcademie is de toetreding van SKF een goede aanvulling op het huidige opleidingsaanbod. Met de komst van de specialist in lagers, afdich-tingen, smeersystemen, mechatronica en services biedt de academie nog meer kwaliteit en mogelijkheden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven