Ga naar hoofdinhoud

Sigmatek opent engineeringbureau

De Salzburger automatiseringsspecialist opende aan het begin van het jaar een kantoor in de Oostenrijkse hoofdstad. Naast de voortdurende internationalisering met faciliteiten en dochterondernemingen over de hele wereld, heeft Sigmatek nu haar vaderland versterkt met een ontwikkeling- en engineering bureau in Wenen.

Officemanager Wolfgang Franta en zijn team van negen deskundigen uit de oostelijke regio van Oostenrijk ondersteuning de ontwikkeling van nieuwe en trendsetting automatisering hardware. Op deze manier wordt voortdurend informatie uitgewisseld met het Innovatie Centrum in het Sigmatek hoofdkwartier gevestigd in Lamprechtshausen in de buurt van Salzburg.

Met betrekking tot de keus van nieuwe locatie, heeft Sigmatek’s CEO voor ontwikkeling & verkoop, Andreas Melkus op te merken: “Wenen heeft een forensische gordel van ongeveer 3,5 miljoen mensen, talrijke educatieve centra en een levensstandaard die alom gewaardeerd wordt. Dit potentieel is voor ons al reden genoeg om een ontwikkeling en engineering kantoor in het hart van Wenen te openen.”

Dichtbij het metrostation is het nieuwe kantoor ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt ruimte voor maximaal 30 medewerkers zodat naast het ontwikkelingsteam tevens Sales activiteiten kunnen worden versterkt in het oostelijke deel van het land.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven