Ga naar hoofdinhoud

Sensor + Test in beste stemming

Sensor + Test heeft dit jaar haar positie als vakbeurs op het gebied van sensortech-nologie, meet- en test-technologie bevestigd. 577 exposanten – 13% meer dan vorig jaar – hadden meer dan 19.000 m² nodig om hun nieuwste producten en ont-wikkelingen te presenteren. Zo’n 8.000 bezoekers (10% meer) gebruikten de drie beursdagen voor een intensieve dialoog over innovatie met de leveranciers.

Gezien de aanhoudende positieve trends was beursorganisator AMA Service tevreden. De organisatie is blij dat de beurs bij alle belangrijke kengetallen de waarden van de voorgaande jaren heeft overtroffen. Nog belangrijker is dat de meerderheid van de exposanten tevreden zijn.

Ook de exposanten waren tevreden. De beurs biedt ons goede moge-lijkheden om in contact te komen met nieuwe gebruikers uit verschillende branches en toepassingsgebieden. Het aantal contacten is aanzienlijk toegenomen ten opzichte van 2010.

De wetenschappelijke conferenties (Sensor, Opto en IRS²) waren met in totaal ruim 800 deelnemers goed gezocht. Behalve technische presentaties van exposanten waren er forums die grote belangstelling van de bezoekers kregen. In overeenstemming met de focus dit jaar (‘gemakkelijk te gebruiken’) lag de nadruk daar vooral in gebruiksvriendelijke oplossingen.

De volgende Sensor + Test zal plaatsvinden van 22 tot en met 24 mei 2012 in het beurscomplex van Neurenberg. Gelijktijdig zullen ook twee confe-renties worden gehouden: de 16e GMA / ITG conferentie over sensoren en meetsystemen en de 14e internationale bijeenkomst over chemische sensoren (IMCS), die dan voor de eerste keer in Duitsland wordt gehouden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven