Ga naar hoofdinhoud

Seminar Windows Embedded 8

Windows Embedded 8 komt eraan en dat betekent dat de kracht van de Windows 8 technologie en ‘the cloud’ ook beschikbaar wordt voor embedded applicaties. Tevens heeft Microsoft afgelopen jaar het nieuwste server besturingssysteem Windows Server 2012 for Embedded Systems (FES) geïntroduceerd. Samen met Microsoft organiseert Koning & Hartman daarom op 28 maart in Delft een seminar waarin de nieuwe embedded technologie wordt toegelicht.

De Windows Embedded 8-producten zijn speciaal ontwikkeld voor ‘intelligent systems’. Ze voldoen aan alle eisen ten aanzien van veiligheid, connectiviteit, power management, enz. Ook de Metro User Interface, Windows 8 applicaties, Multi-Touch en Internet Explorer 10 maken Windows Embedded 8 een interessant besturingssysteem voor embedded toepassingen.

De introductie van een nieuw besturingssysteem leidt onvermijdelijk tot de nodige vragen voor de vereist hardware. Hoe compatibel is Windows Embedded 8 met bestaande hardware en welke mogelijkheden biedt nieuwe hardware? Tijdens het seminar wordt daar het nodgie over verteld.

Programma
Het programma (dat begint met een ontvangst om 10.00 u) omvat de volgende thema’s:

  • Intelligent systems en ‘The internet of things’
  • Windows Embedded 8 Standard, Windows 8 en de roadmap voor Windows Embedded Standard en Enterprise producten
  • case study
  • Windows Server 2012 for Embedded Systems en roadmap voor embedded server producten
  • Windows Embedded 8 Standard en Windows 8 en Embedded Hardware
  • Showcase

Het seminar wordt gehouden bij Koning & Hartman aan de Energieweg 1 in Delft, op loopafstand van station Delft-Zuid. Onder de bezoekers van het seminar verloot de gastheer een Acer W510 Windows 8 tablet. Bovendien ontvangt iedereen die zich inschrijft gratis de Windows Embedded 8 Toolkit. Deelname is gratis, maar voorinschrijving is wel vereist.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven