Branche nieuws

Seminar van Pilz over veiligheids PLC

Op dinsdag 21 januari 2014 houdt Pilz een seminar over de toepassing en het gebruik van de veiligheids PLC PSS 4000. Het automatiseringssysteem PSS 4000 staat voor een samenspel van hardware- en softwarecomponenten, netwerkapparaten en het realtime-ethernet. Het systeem wordt gekenmerkt door de meest uiteenlopende functies en combinatiemogelijkheden, die het van de klassieke automatisering onderscheiden.

Het kiezen van de hardware moest tot nu toe bij het begin van het ontwerpen/programmeren gebeuren. Latere veranderingen waren erg kostbaar. Bij PSS 4000 is dit anders: hier kan het kiezen van de hardware en het verdelen van het programma over de hardware later plaatsvinden, want dit is grotendeels onafhankelijk van de ontwerpfase.

Als u bijvoorbeeld constateert dat twee besturingen PSSuniversal PLC hun functionele grenzen bereikt hebben, kan er een derde besturing geïntegreerd worden. Het gebruikersprogramma kan zonder al te veel moeite opnieuw verdeeld worden. Een automatiseringssysteem volgens een nieuw uitgangspunt.

Het programma ziet er als volgt uit

  • Safety PLC (PSS 4000): wat en hoe?
  • Interessante gastspreker
  • Gevalideerd programmeren van safety PLC’s volgens V-model
  • Ethernet netwerken
  • Netwerkborrel

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven