Ga naar hoofdinhoud

Seminar HIL-simulatie

Bachmann Electronic en Controllab organiseren gezamenlijk een seminar waarop ze zullen aantonen hoe snel en eenvoudig besturingstaken op real-time hardware te realiseren en te simuleren zijn. Het seminar wordt gehouden op woens-dag 23 mei bij het ROVC in Ede. Beide bedrijven zullen live demonstraties verzorgen en laten zien hoe een gebruiker van concept naar real-time hardware oplossingen komt.

Als rode draad staat kwaliteitsverbetering dankzij HIL simulatie centraal. Dankzij softwaremodellering en simulatie met de pakketten 20-sim en 20-sim-4C van Controllab en de directe koppeling aan de M1 hardware van Bachmann Electronic kunnen machine- en installatiebouwers hun software en hardware vooraf testen en risico’s beperken.

Het seminar is in twee stukken verdeeld. In de morgenuren zullen de hardware en software worden gepresenteerd, gevolgd door een introductie in modellering en simulatie, HIL simulatie en live demonstraties. Tijdens de lunch zal gastheer ROVC zijn scheepsbouw- en offshore activiteiten presenteren. Na de lunch zullen twee gastsprekers vertellen over de voordelen van en hun ervaringen met HIL simulatie.

De bedrijven willen met dit seminars elektrische engineers, besturings-specialisten, mechanische ontwerpers, software- en systeemarchitecten, systeemintegratoren bereiken. Ook anderen die professioneel actief is met realtime industriële besturingsoplossingen voor mechanische, elektrische, en hydraulische systemen is welkom. Voorkennis is volgens de organisatoren niet nodig.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven