Ga naar hoofdinhoud

Seminar duurzame oplossingen voor machinebouw

Machines moeten steeds zuiniger met energie, efficiënter en veiliger zijn om te voldoen aan de hedendaagse eisen. Op 11 november pre-senteert Koning & Hartman samen met leveranciers zoals Mitsubishi Electric, LS Industrial Systems en Intel, een gratis middagseminar over de laatste ontwikke-lingen op dit gebied.

Er worden lezingen gehouden over onder andere de volgende onderwerpen:

  • groene vier-kwadrant frequentieregelaar: levert energie terug aan stroomnet
  • nieuwe safety oplossingen: het flexibel alternatief voor standaard veiligheidsrelais
  • stand-alone servo en motion: snel, nauwkeurig en open ethernet communicatie met elk willekeurig besturingssysteem
  • preview – Mitsubishi IQ: één kostenbesparend platform voor de complete bediening, besturing en aandrijving van uw machine
  • industrieel ethernet
  • zuinige panel en fanless Box PC’s met Intel Atom

Het seminar vindt plaats op 11 november 2010 van 11:30 u tot 16:00 u bij Koning & Hartman te Delft en is inclusief lunch. Het seminar telt behalve een lezingsnprogramma ook een informatiemarkt. Meer informatie vindt u op de site van Koning & Hartman, waar u zich ook kunt aanmelden.

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom-, kabel-, water- en energie-infra-structuren. Het bedrijf is actief in de telecom, openbaar vervoer, water, energie, overheid, maakindustrie (OEM), voedingsmiddelenindustrie, farmacie, openbare orde en veiligheid, en financiële dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, verder zijn er kantoren in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven