Ga naar hoofdinhoud

Seminar automatiseren van documentatie

Design Solutions organiseert op 16 november in Zaltbommel een gratis seminar over het verkorten van de Time to Market door de optimalisatie van de processen achter uw documentatie. Tijdens het middagprogramma maakt de bezoeker kennis met 3DVIA Composer, een complete oplossing voor het creëren van documentatie zoals interactieve, 3D handleidingen, montagebeschrijvingen, machine-handboeken en marketingmaterialen.

Het optimaliseren van de processen achter de documentatie heeft een rechtstreekse invloed op de Time to Market van producten. Bij een traditionele werkwijze gaat veelal tijd verloren aan het herzien van documentatie naar aanleiding van aanpassingen in het productontwerp. Deze tijd wordt bij de nieuwe werkwijze bespaard doordat al tijdens het engineeringproces documentatie op basis van de orginele 3D CAD data wordt opgesteld. Op onze website leest u hier meer over.

Het seminar wordt gehouden in het Regardz Hotel Zaltbommel. Tijdens het seminar zullen praktijkvoorbeelden worden gegeven door Thesus Talking Image. Deelname aan het seminar is gratis bij voorregistratie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven