Ga naar hoofdinhoud

Schaeffler versterkt transmissie-ontwikkeling

Rolf Najork gaat met ingang van 1 Januari 2011, binnen de Schaeffler Groep, de nieuw gecreëerde functie ‘Hoofd Ontwikkeling Transmissiesystemen’ bekleden. Hiermee treedt hij toe tot het management van de divisie transmissiesystemen.

Rolf Najork combineert bijna twee decennia ervaring in transmissie ontwikkeling met zijn nieuwe functie. Na managementfuncties bij Ford AG, was hij Executive Vice President of Engineering in 2001 van Getrag Ford Transmission. In zijn laatste functie was Najork verantwoordelijk voor de wereldwijde engineering activiteiten binnen de Getrag Groep.

“We zijn blij dat we een zeer visionaire ontwikkelingsmanager met de juiste ervaring voor de Schaeffler Groep konden vinden”, zegt Dr Wolfgang Reik van de Schaeffler Automotive Groep. “Tenslotte is de consequente ontwikkeling en verbetering van onze producten binnen onze groep van eminente betekenis.”

De Schaeffler Groep is met haar merken LuK, INA en FAG in de aandrijfwereld een leverancier van wentellagers, lineairproducten en maintenance producten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven