Ga naar hoofdinhoud

SBIR 2012 van start

Onlangs presenteerde TNO negentien nieuwe productideeën. Ruim 400 ondernemers waren aanwezig om naar de presentaties te kijken en met de TNO-experts te praten over de mogelijkheden voor hun onderneming, deze bijeenkomst was de start van het SBIR programma 2012. Geïnteresseerde ondernemers kunnen tot 10 april nadere informatie opvragen en tot 17 april voorstellen voor haalbaarheidsstudies indienen.

TNO biedt deze productideeën aan in het kader van het TNO Small Business Innovation Research Programme (SBIR). Met dit programma daagt de onderzoeksorganisatie ondernemers uit om haar ideeën te benutten door ze verder te ontwikkelen en naar de markt te brengen. TNO ondersteunt daar graag bij; zowel technologisch als financieel.

Het programma is bedoeld voor bestaande, gevestigde ondernemingen, maar ook jonge ondernemingen kunnen meedoen. In een competitie tussen belangstellende ondernemers kunnen belangstellenden meedingen naar een opdracht voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie rond een van de productideeën. Er is ook de mogelijkheid om samen te werken met andere ondernemers voor gezamenlijk indienen van voorstellen.

Op de webpagina van SBIR is alle benodigde informatie terug te vinden, waaronder ook de meer uitgebreide beschrijving van de ideeën, een beschrijving van de opzet van SBIR en het aanvraagformulier voor meer informatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven