Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Yokogawa en Belden

Yokogawa Electric Corporation heeft een samenwerkingsovereen-komst gesloten met Belden. Het leveringsprogramma van Belden omvat ook de Hirschmann industriële netwerk-switches die worden toegepast voor het koppelen van verschillende onderdelen van de Yokogawa besturingsnetwerken. Met de overeenkomst heeft Yokogawa zich verzekerd van een langdurige en betrouwbare levering van de geselecteerde Hirschmann’s Industrial Ethernet switches.

Het realiseren van betrouwbare besturingsnetdwerken vereist hoogwaardige netwerk-switches die betrouwbaarheid combineren met een bestendigheid tegen agressieve omgevingen met extreme bedrijfstemperaturen en corrosieve gassen. Daarnaast dienen een betrouwbare levering en onderhoud te worden gegarandeerd in iedere fase van de levenscyclus van een productieomgeving.
 
Yokogawa gaat de Hirschmann netwerk-switches van marktleider Belden leveren omdat klanten grote waarde hechten aan geringe uitval en een hoge bestendigheid. Hirschmann’s Industrial Ethernet switches zijn op lange-termijn stabiel en bieden een oplossing voor het configureren van besturingsnetwerken in industriële omgevingen.

Yokogawa’s Vnet/IP high-speed besturingsnetwerk wordt ingezet voor het overbrengen van besturingsinformatie tussen apparatuur zoals Human Interface Stations en controllers waaruit een besturingssysteem is opgebouwd. Het Vnet/IP besturingsnetwerk wordt toegepast in Yokogawa’s Centrum VP geïntegreerde productiebesturingssysteem en het ProSafe-RS Safety Instrumented System.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven