Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Pneu/tec en Crouzet

Duidelijkheid rond de pneumatiek die beide onder-nemingen te bieden hebben ter beheersing van stro-mingen en bewegingen. Dat is de kern van de samenwerking-overeenkomst waartoe Pneu/tec en Crouzet hebben besloten. Alle pneumatiek-producten van Crouzet zullen voortaan uitsluitend via Pneu/tec op de markt worden gebracht.

De twee bedrijven zijn van mening dat het gewenst is zich op heldere wijze te presenteren. Door te kiezen voor deze samenwerking laten beide onder-nemingen weten veel waarde te hechten aan een optimale benutting van de kennis en vaardigheden waarover ze op het gebied van pneumatiek beschikken. Door de samenwerking met Crouzet verwacht Pneu/tec zijn positie als pneumatiek-specialisten te versterkern.

Aanbod
De thans tot stand gebrachte overeenstemming betreft met name het omvangrijke programma pneumatische producten en diensten dat Crouzet de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Vele daarvan zijn wereldwijd voor tal van specifieke toepassingen ingezet. Speciale aandacht verdienen speciale microswitches, eindschakelaars, naderingsschakelaars en foto-elektrische sensoren, die geschikt zijn voor allerlei situaties.

Als aanvulling op het bestaande leveringsprogramma wijst Pneu/tec op het brede scala van pneumatische besturingen, logische schakelcomponenten (zoals OR-, AND-, YES- en NO-functies), timers en frequentie-generatoren, uitgerust met diverse basisplaten en hulpmiddelen voor storingsdiagnose, al dan niet uitgevoerd volgens de ATEX-richtlijnen.

Crouzet maakt deel uit van het Amerikaanse CST (Custom Sensors & Technologies). Dit concern is gespecialiseerd in sensoren en technieken voor de meest uiteenlopende automatiseringstoepassingen, onder meer in de trans-portsector, industrie en ruimtevaart.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven