Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Lenze en Isotron

De werelden van vision en robotica in onder andere de verpakkingsindustrie en intralogistics kruipen steeds dichter naar elkaar en dit zorgt voor meer en meer samenwerking. Reden voor Lenze en Isotron Systems om voor de Benelux de handen ineen te slaan en hun kennis te delen door samenwerking.

Medio 2011 heeft Lenze een strategische keuze gemaakt om haar focus volledig te richten op zelf gefabriceerde producten. Daarom draagt het bedrijf haar distributeurschap van Siko (onder andere lengtemeet- en positioneersystemen) Benelux-breed over aan Isotron Systems. Lenze kan zijn klanten daardoor optimaler blijven ondersteunen met haar specifieke knowhow op het gebied van eenvoudige tot complexe oplossingen met betrekking tot aandrijf- en besturingsvraagstukken.

Siko en Isotron Systems passen goed bij elkaar door de ervaring van Isotron met positionerings- en besturingsvraagstukken. Isotron heeft het nodige te bieden op het gebied van onder andere vision, besturingen, meet- en regeltechniek en sensoren. Het bedrijf voert onder meer de merken Cognex, Hengstler, Unitronics, Sunx en PMA/West.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven