Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking HPS Industrial en B-Port Care

HPS Industrial, specialist in industriële computers, is een samenwerking aangegaan met B-Port Care, system integrator, dienstverlener en detacheerder in medische IT-oplossingen. De organisaties werken samen voor de levering van Arbor tablet PC oplossingen binnen de zorg-sector.

De medical computing producten van Arbor zijn speciaal ontworpen voor de zorg. Met de specia-listische, medische computers die zijn voorzien van onder andere aanraakscherm, internet en communicatiemogelijkheden, bieden B-Port en HPS Industrial de zorg meer flexibiliteit en mobiliteit. De gebruiker (voor-namelijk medisch personeel) kan eigen applicaties raadplegen en medicijnen scannen, terwijl tegelijkertijd gebruik kan worden gemaakt van de ver-schillende communicatiemogelijkheden.

De samenwerking met HPS Industrial betekent voor B-Port een grote zekerheid. Het bedrijf is voor zijn divisie B-Port Care op zoek geweest naar een ondersteunende partner die een lang bestaansrecht en goede referen-ties heeft. HPS Industrial heeft veel kennis over de branche en biedt een hoog serviceniveau. De erkenning binnen de zorgsector is tevens aan-zienlijk.

Voor HPS Industrial betekent de samenwerking dat de onderneming kan voldoen in de behoefte uit de markt aan het leveren van flexibele oplossingen binnen de zorg.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven