Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Havé-Digitap en Yokogawa

Havé-Digitap en Yokogawa Europe Solutions hebben een samenwerkingsovereen-komst getekend waardoor eerstgenoemde de digitale power analysers van laatst-genoemde gaat verkopen in Zuid Nederland. Daarnaast zal Havé-Digitap de data-acquisitiesystemen van Yokogawa in heel Nederland gaan verkopen.

Door de nieuwe overeenkomst beschikt het bedrijf over een belangrijk aanvullend pakket powermeters, data-acquisitiesystemen en recorders. Door de uitbreiding kan worden voldaan aan de groeiende behoefte om op hoog niveau metingen en analyses uit te voeren.

Yokogawa is sinds negentig jaar actief in meettechniek, procesbesturings-techniek en informatietechnologie. Alle Europese landen worden direct en/of indirect aangsetuurd vanuit de Europese hoofdvestiging in Amersfoort. Het hoofdkantoor is bovendien het Europese service en kalibratiecentrum waar wordt gekalibreerd met herleidbaarheid naar nationale en internationale standaarden.

Havé-Digitap is twintig jaar actief als groothandel op het gebied van test- en meetapparatuur, industriële automatisering, deurtelefonie en noodverlich-ting. Het assortiment test- en meetapparatuur bevat alles voor de industrie, elektrotechniek, installatietechniek en energiesector. Behalve levering van test- en meetapparatuur verzorgt de onderneming trainingen, cursussen en seminars.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven