Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking EasyFairs en MESA International

Beursorganisator EasyFairs en de Manufacturing Enterprise Solution Association (MESA International) hebben een samenwerking aangekondigd voor de technologiebeurs Automation & Engineering die plaatsvindt op 9 en 10 mei 2012 in Brussels Expo. MESA International ondersteunt de vakbeurs inhoudelijk door een tweedaags MES Congres op de beursvloer te organiseren.

De integratie van softwaretools tussen de verschillende automatiserings-lagen beheerst de ontwikkelingen in technische markten. De MESA oplei-dings- en netwerkactiviteiten fungeren als trefpunt voor machinefabri-kanten, productieberijven en ‘solution providers’ om ‘best practices’ en strategieën met elkaar te delen.Door samenwerking met EasyFairs creëert de organisatie een kennisforum voor de industrie.

Vanuit het oogpunt van de beursorganisatie biedt de samenwerking een vakinhoudelijke en managementgerichte invalshoek voor de bezoekers van Automation & Engineering 2012. Bezoekers kunnen hierdoor extra inzichten krijgen om vanuit businessdoelstellingen de vertaalslag te maken naar intelligentere productieomgevingen.

Deze vakbeurs combineert alle facetten van process engineering en pro-ductieautomatisering. Dat gaat van meet- en regelinstrumentatie, aan-drijvingen, motion control en robotica tot sensor-, vision en lasertechno-logie, industriële software, communicatie-, besturings- en interfacetechno-logie. De vakbeurs omvat de vroegere Mocon, opgesplitst in zijn essentiële deelgebieden (Drives & Control 2012, Sensor & Vision 2012 en Indus-trial ICT 2012), aangevuld met M+R 2012.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven