Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Design Solutions en Rockwell Automation

Design Solutions en Rockwell Automation zijn in Nederland een samenwerking aange-gaan op het gebied van ontwerp en simulatie in mechatronicatoepassingen in de machinebouw. Deze samenwerking bouwt voort op de gezamenlijke ontwik-keling van de Motion Analyzer door SolidWorks en Rockwell Automation.

In het kader van dit partnerschap organiseren beiden bedrijven begin juni twee seminars. Tijdens deze bijeenkomsten laten Design Solutions en Rockwell Automation zien hoe SolidWorks en Motion Analyzer het ont-werpproces kunnen verbeteren. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op vraagstukken als

  • wat betekent het en vooral: wat levert het op
  • het versnellen van time to market
  • het reduceren van kosten in ontwerp, ontwikkeling en implementatie
  • productiviteitsverhoging door hergebruik
  • hoe ziet een volledig geïntegreerd systeem eruit op basis van geïntegreerde machineveiligheid in machinebesturingen gecombineerd met optimaal ontwerp, simulatie en aandrijvingen?

Over één dag verspreid komen de volgende onderwerpen aan bod: veiligheid in relatie tot productiviteitsverhoging, machineveiligheid, volledige integratie van machinebesturing, machineveiligheid en aandrijfsystemen, ontwerp en simulatie.

Deelname aan deze seminars is gratis, aanmelding is wel vereist. Het eerste seminar wordt op 1 juni gehouden in Kasteel Maurick in Vught, het tweede op 3 juni in Hoeve Sparrendam te Hoevelaken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven