Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Boron en Brenntag

Brenntag Specialties in Deerlijk (België) en Boron Lubrication Products in Hillegom versterken de samenwerking in advisering, verkoop en distributie van producten geformuleerd met Boron CLS Bond smeer-middelen. Door de samen-werking willen beide partijen deze productreeks nadrukkelijker op de Beneluxmarkt ingang doen vinden.

De toenemende vraag naar nano-technologische oplossingen voor onder-houds-, corrosie- en smeerproblemen maken de samenwerking zinvol en het noodzakelijk de toegankelijkheid tot het product te vergroten via de Brenntag saleskanalen in België.

Brenntag Specialties, onderdeel van de internationale Brenntag organisatie, is distributeur van chemicaliën. Behalve distributie verzorgt Brenntag ook in mixing en blending, advies in formuleringen en het uitwerken van klant-specifieke oplossingen op zowel product- als logistiek niveau. Boron Lubrication Products is specialist in toepassingen en pre-mixes van het nanotechnologie patent Boron CLS Bond.

Boron
Boron Lubrication Products adviseert bedrijven en onderhoudsploegen bij het oplossen van specifieke vraagstukken rond droogsmering, hittesmering, extreme druksmering, spoelvaste smering, brandstofbehandeling, anti-corrosieven en filtering van turbines en smeersystemen. Daarnaast levert men ook standaard smeermiddelen en fluids.

Omdat de afnemers van Boron Lubrication Products steeds meer deelnemen aan wereldwijde projecten en fabricageprocessen, neemt de vraag naar levering van producten op locatie toe. Door de samenwerking met Brenntag kan de Hillegomse onderneming wereldwijd logistieke service verlenen.

Boron CLS Bond is een proces dat een blijvende, chemische binding aangaat met het metaal. Kenmerkend zijn de hoge drukbestendigheid, hittebesten-digheid, spoelvastheid en de lage wrijvingscoëfficient. Het proces is 100% biologisch afbreekbaar en is leverbaar in toepassingen rond smeermiddelen, brandstoffen en anti-corrosieven. Toepassingen geformuleerd met Boron CLS Bond zijn verkrijgbaar onder de merknamen LubriSilk en MotorSilk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven