Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Actemium en Care-OES

De toepassing en inzet van de software R2T Suite in discrete-, batch- en continu- en productieprocessen wordt fors verbeterd dankzij een strategisch en zakelijk samenwerkingsverband van Actemium Consultants & Engineering (Actemium C&E) in Veghel en Care-OES in Eindhoven.

Doel van de samenwerking is de concurrentiepositie van productiebedrijven sterk te verbeteren. Dat is volgens beide bedrijven mogelijk door de operationele bedrijfsvoering transparant, efficiënt en kosteneffectief te maken. Bedrijven worden daardoor effectiever, slagvaardiger en zijn beter in staat adequaat te reageren op zich steeds wijzigende marktcondities. Het is daarbij van belang dat ondernemingen onder tijdsdruk goed beargumenteerde besluiten kunnen nemen. Daarbij moet vertrouwd kunnen worden op eenduidige stuurinformatie met betrekking tot de inzet van mensen, materiaal en machines. Een centrale positie bij het verkrijgen van die stuurinformatie is weggelegd voor de planning tegen eindige capaciteit en voor analyse en rapportage.

Care-OES ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt de R2T Suite. Binnen het samenwerkingsverband gaat Actemium C&E het projectmanagement en de implementatie van de R2T Suite uitvoeren. Daarbij horen ook de integratie met andere systemen en het adviseren van opdrachtgevers met betrekking tot analyses en optimalisatie. Care-OES doet dat laatste ook en richt zich verder als ‘product vendor’ op positionering en toepassingen met betrekking tot bedrijfsvoering en planning, kwaliteitsbewaking en trainingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven