Ga naar hoofdinhoud

Saia-Burgess Benelux nu Saia-Burgess Controls

Saia-Burgess Benelux BV is per 1 februari 2013, door de overname van Honeywell, verder gegaan als Saia-Burgess Controls, een zelfstandige verkoopdivisie voor Nederland, Belgie en Luxemburg. Saia-Burgess Controls wil hiermee de gezonde groei van de afgelopen jaren voortzetten, de marktpostie in de Benelux verder versterken, productinnovatie stimuleren en de goede samenwerking met haar afnemers continueren.

Het salesteam van Saia-Burgess Controls uit Gouda gaat in de Benelux ongewijzigd verder onder leiding van Theo Poulissen, voormalig directeur van Saia-Burgess Benelux BV. Als zelfstandig verkoopkanaal en nieuwe kernactiviteit van Honeywell leidt dit ongetwijfeld tot verdere innovatie van SaiaPCD regel-en besturingssystemen met nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

Saia-Burgess Controls wordt onderdeel van Honeywell Environmental & Combustion Controls (ECC). ECC is een strategische business unit binnen de grootste divisie van Honeywell: Automation & Control Solutions (ACS).

Honeywell versterkt met Saia-Burgess Controls haar positie met het uitgebreide partnernetwerk van systemintegratoren in West Europa. Bovendien wil zij met de producten van Saia-Burgess Controls haar marktmogelijkheden in de EMEA-regio vergroten.

De kernproducten vormen de SaiaPCD Controllers, webbased HMI oplossingen, webpanels, kWh meters en energiemanagementsystemen voor OEM ers in de seriematige machine en apparatenbouw en systeemintegratoren met projecten in industriële infrastructuur en gebouwenautomatisering.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven