Ga naar hoofdinhoud

RS versterkt partnerschap met SMC

RS Components en SMC Pneu-matics willen met een nieuwe internationale samenwerking de Europese klanten van eerstgenoemde het uitge-breide assortiment van 13.000 pneumatische auto-matiseringsproducten van laatstgenoemde aanbieden. Voorlopig is het uitgebreide aanbod slechts in enkele markten verkrijgbaar, zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland.

Behalve met een grote uitbreiding van het beschikbare assortiment pro-ducten versterken RS en SMC ook hun samenwerking door gezamenlijke verkoopactiviteiten te ontwikkelen op het Europese vasteland. Technische experts van beide partijen zullen samen klanten bezoeken, zodat deze afhankelijk van hun behoeften de beste service en de meest geschikte producten aangeboden krijgen.

Ter ondersteuning van dit partnerschap lanceert RS ook een microsite, die helemaal gewijd is aan SMC en beschikbaar is in de lokale talen. De klant kan tevens worden geholpen bij het zoeken naar de juiste SMC-producten, informatie over toepassingen terugvinden en ondersteunende technische informatie raadplegen.

3D CAD
Alle klanten van RS in Europa krijgen toegang tot meer dan 2.000 nieuwe 3D CAD-modellen die zijn toegevoegd aan de meest volledige online bi-bliotheek van 3D-modellen. De nieuwe 3D-modellen van SMC zijn voorzien van een RS voorraadnummer, opdat de klant snel het juiste en beste product kan vinden en bestellen volgens zijn behoefte. Van bijna het hele SMC-basisassortiment zijn 3D CAD-modellen beschikbaar. Geregistreerde gebruikers kunnen een model in 23 verschillende formats downloaden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven