Ga naar hoofdinhoud

RS lanceert overzicht elektronicaleveranciers

RS Components, naar eigen zeggen ’s werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een online leveran-ciersoverzicht gepubliceerd met het volledige aanbod van 550.000 producten. Hier kunnen klanten per merk navigeren door de uitge-breide lijst van fabrikanten en producten die het bedrijf levert en dezelfde dag nog verzendt.

Het overzicht is ontwikkeld om het vind- en bestelproces van engineers en inkoop-professionals over de hele wereld te vereenvoudigen. Bovendien wordt het overzicht voortdurend geactualiseerd met de laatste product-introducties. Dankzij de interactieve functies kunnen klanten snel producten per merk zoeken, waardoor de tijd tussen zoeken en bestellen korter wordt.

Elektronica- en onderhoudsengineers over de hele wereld hebben namelijk een onverzadigbare vraag naar producten. RS Components ziet het als haar taak hen te helpen om de beste producten tegen de beste prijs te kiezen, die het meest geschikt zijn voor hun projecten te vinden. Ook kunnen ze kiezen uit een groot aanbod leveranciers wereldwijd. Het online leveran-ciersoverzicht vergemakkelijkt dat proces en vormt onderdeel van RS’ streven om eCommerce tot de kern van het bedrijf te maken.

RS levert onder andere kabels, connectoren, gereedschap, verbruikspro-ducten, pneumatische, elektrische, elektronische en mechanische compo-nenten, IT-, veiligheids-, test- en meetapparatuur. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het Benelux-kantoor in Haarlem is opgericht in 1998.

Het online leveranciersoverzicht van RS Components is te vinden op nl.rs-online.com/web/lc/ of be02.rs-online.com/web/lc/.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven