Ga naar hoofdinhoud

ROVC vernieuwt cursusaanbod 2011

ROVC, partner op het gebied van trainingen, opleidingen en advies & implementatie voor de Nederlandse industrie, presenteert haar nieuwe cursusaanbod voor 2011. Met zestien nieuwe en veertien vernieuwde cursussen, een uitbreiding aan startmomenten en extra praktijkdagen is het aanbod aanzienlijk toegenomen.

De grootste vernieuwingen in het aanbod bevinden zich binnen de vakgebieden Industriële Automatisering en Koudetechniek. Zo bevat het vakgebied Industriële Automatisering nu diverse cursussen op het gebied van industriële netwerken en heeft het vakgebied Koudetechniek, naast een uitbreiding in cursussen, een compleet nieuw practicum gekregen. Daarnaast hebben een aantal cursussen, zoals Hydrauliek en pneumatiek, Algemene techniek en Storingstechnicus elektro 100 procent meer practicum gekregen. Tot slot geldt voor tien cursussen dat ze nu niet alleen overdag, maar ook in de avonduren worden aangeboden.

Roel Greutink, Manager Ontwikkeling & Onderhoud Producten ROVC: “Door deze uitbreidingen kunnen onze cursisten nog meer praktijkervaring opdoen. Bij ROVC vinden we het belangrijk dat onze cursisten dat leren wat in de dagelijkse praktijk nodig is. Na onze cursussen kunnen zij de nieuw verworven kennis direct binnen de eigen organisatie inzetten.”

Het totale cursusaanbod wordt vanaf 18 januari 2011 gepresenteerd in de nieuwe cursusgids en op www.rovc.nl. De cursusgids kan aangevraagd worden via www.rovc.nl/cursusgids

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven