Ga naar hoofdinhoud

ROVC start met technische avondcursussen

ROVC, partner voor trainingen, opleidingen en advies & implementatie binnen de Nederlandse industrie, start vanaf eind oktober met haar technische avondcursussen. De verwachting is dat de meeste cursisten, die per oktober met een avondcursus starten, hun diploma in juni 2013 in ontvangst kunnen nemen. Er worden verschillende technische avondcursussen aangeboden, in de volgende richtingen: Elektrotechniek & Elektronica, Industriële Automatisering, Koude- & Installatietechniek, Productie- & Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Veiligheid & Organisatie en Communicatie.

Omdat het tekort aan technici steeds meer voelbaar wordt op de werkvloer, komt er ook meer vraag naar technische opleidingen vanuit het bedrijfsleven. Naast de kwantiteit is ook de kwaliteit van het personeel een uitdaging voor de Nederlandse industrie. Schoolverlaters kunnen niet direct op het gewenste technisch niveau ingezet worden binnen organisaties en hebben vaak een aanvullende opleiding nodig.

ROVC biedt diverse technische opleidingen door heel Nederland, in totaal in 35 cursusplaatsen. ROVC verzorgt al meer dan 40 jaar opleidingen speciaal voor technici. Het volledige cursusaanbod staat op de website van ROVC vermeld op, geïnteresseerden kunnen zich hier ook inschrijven.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven