Ga naar hoofdinhoud

ROVC leidt onderhoudsmedewerkers Electrabel op

Electrabel, Groep GDF Suez, een Europese onderneming voor energie en energiediensten, heeft een samenwerkings-overeenkomst getekend met ROVC voor het opleiden van hun onderhouds-medewerkers. ROVC is een partner op het gebied van trainingen, opleidingen en advies & implementatie voor de Nederlandse industrie en voorziet organisaties onder andere van praktijkgerichte opleidingsprogramma’s op maat. In totaal worden er bij Electrabel in een periode van drie jaar 120 onderhoudsmedewerkers opgeleid.

De cursisten worden verdeeld over twee vakdisciplines, namelijk medewerkers met een elektrotechnische en medewerkers met een werktuigbouwkundige achtergrond. ROVC heeft voor hen twee verschillende opleidingstrajecten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ze alleen dát leren waar ze in de praktijk binnen hun eigen vakdiscipline mee worden geconfronteerd.

“Om onze maatschappij goed te kunnen laten functioneren, is een goede en betrouwbare energievoorziening essentieel. Vandaar dat het voor Electrabel heel belangrijk is om de ontwikkelingen in de techniek en in de installaties blijvend te beheersen”, vertelt Arjan van den Broek, directeur Productie van Electrabel Nederland. “Voor een optimale bedrijfsvoering moeten onze installaties onder alle omstandigheden tip top in orde zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de theoretische en praktische kennis van onze medewerkers altijd up-to-date is.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven