Ga naar hoofdinhoud

ROVC en Eaton samen in trainingen

Onderwijsinstituut ROVC start namens Eaton Electric met kennis- en themadagen voor verkopers en adviseurs van groothandels in de elektrotechnische branche. De multinational is actief op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing, beveiliging en distributie van elektrische energie. Groothandelsmedewerkers kunnen in korte tijd elektrotechnische kennis opdoen en deze direct vertalen naar de dagelijkse praktijk. Hierdoor kunnen verkopers hun vak beter uitvoeren en de klant beter adviseren.

De kennisdagen starten deze maand. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op de basiskennis van elektrotechniek en voeren de deelnemers verschillende praktijkopdrachten uit. Daarna worden de belangrijkste toepassingen van veelgebruikte componenten in de elektrotechniek behandeld.

Het vervolg op de kennisdagen, de themadagen, start in september en is bedoeld voor adviseurs die meer diepgang zoeken in technische onderwerpen. De deelnemers krijgen na deelname een bedrijfserkend certificaat.

Kennisbehoefte
Eaton Electric signaleerde binnen het bedrijf dat er behoefte is aan de combinatie van kennis over elektrotechniek en het verkoopvak. Samen met ROVC kan men deze twee werelden samenbrengen. Eaton biedt op deze manier haar groothandelspartners een belangrijke meerwaarde.

ROVC van zijn kant constateert dat het belangrijk is dat groothandelsmedewerkers en klanten op hetzelfde niveau communiceren. De samenwerking met Eaton is een voorbeeld hoe het instituut zowel de technische kennis als de verkoop-skills kan verbeteren. Op deze manier zorgen de partijen ervoor dat groothandelsmedewerkers hun enthousiasme en vakkennis aan klanten kunnen laten zien en ze het optimale resultaat kunnen bereiken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven