Ga naar hoofdinhoud

Rotero Holland distributeur van Concens

Het Deense bedrijf Concens A/S in Esbjerg heeft Rotero Holland aangesteld als officiële distributeur van de Concens in-line actuatoren voor de industriële markt. Deze actuatoren worden al geruime tijd verkocht door Rotero Belgium. Met de actuatoren beschikt ook Rotero Holland nu over een compleet aanbod op het gebied van lineaire techniek.

Concens A/S ontwerpt, ontwikkelt en produceert in-line actuatoren die zich volgens Scandinavische traditie kenmerken door zeer strak, modern en compact ontwerp. De producten, die elk individueel worden getest, zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen, variërend van aluminium tot roestvast staal. De actuatoren zijn geschikt voor zowel binnen- als bui-tentoepassingen en verkrijgbaar in diverse IP klassen.

Actuatoren
De actuatoren zijn breed inzetbaar en onder meer geschikt voor de machinebouw, medische toepassingen (onder andere hoogteverstelling), automotive (onder andere laadkleppen voor rolstoelvervoer), de voe-dingsmiddelenindustrie en maritieme toepassingen.

De actuatoren hebben de volgende specificaties:

  • diameter 35 mm en 50 mm
  • kracht tot 6500 N
  • slaglengten tot 1,2 m
  • snelheid van 3 mm/s tot 80 mm/s
  • optioneel met Hall sensoren voor positie-informatie
  • bevestiging voor- en achteraan met gleuf uitvoerbaar
  • speciale versies: IP68 / IP69K, ATEX zone 22, Class II D; Eskimo-uitvoering ( -40° C tot +70° C ); low- noise uitvoering; in alle RAL kleuren; roestvast staal 304 of 316

Behalve actuatoren zijn ook toebehoren verkrijgbaar zoals controllers, handsets (remote control en met snoer) en accu’s om de actuatoren als mobiele unit aan te sturen.

Wie op zoek is naar een lineaire actuator met een grotere kracht dan 6500N beschikt Rotero over een onlangs in eigen huis ontwikkelde actuator (tot 10.000N) met een ontwerp dat in lijn ligt met die van de Concens actuatoren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven