Branche nieuws

RoboNed Conferentie 2013

Op woensdag 22 mei organiseert RoboNed haar derde conferentie. Door de succesvolle combinatie met de beurs Vision, Robotics & Mechatronics vorig jaar zal de conferentie weer tegelijkertijd en op dezelfde plaats gehouden worden. Plaats van handeling voor het RoboNed-congres zal zijn de Genderfoyer van het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Afgelopen jaar heeft RoboNed zich ingezet om de plannen, gepresenteerd in de strategische agenda, te implementeren. Dit heeft geresulteerd in het gezamenlijk schrijven van een groot onderzoeks- en ontwikkelingsvoorstel. Hieruit bleek dat utilisatie een belangrijk punt is voor de Nederlandse robotica waarin geïnvesteerd moet worden.

De organisatie gaat zich inzetten om de utilisatie van de Nederlandse robotica te verbeteren. De RoboNed Conferentie 2013 zal in het kader hiervan speciale aandacht besteden aan start-up bedrijven en roboticaprojecten. Daarnaast zal de organisatie zich oriënteren op de Europese mogelijkheden voor de Nederlandse robotica.

Door de samenwerking met Vision & Robotics, die wordt georganiseerd door het Mikrocentrum, is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken op de beursvloer, waar ook het RoboNed plein is te vinden met demonstraties van innovatieve robotische oplossingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven