Ga naar hoofdinhoud

Rindert Wolters nieuwe voorzitter Nevat

Rindert Wolters, CEO van Brabant Alucast International uit Oss, is tijdens de Algemene Ledenvergadering gekozen tot nieuwe voorzitter van de Nevat (Nederlandse Vereniging voor Algemene Toelevering). Hij volgt daarmee John Berghmans op die deze functie sinds 2005 heeft ingevuld. Berghmans neemt afscheid omdat hij in zijn dagelijkse werkzaamheden geen toeleverbedrijf meer vertegenwoordigt.

De 220 toeleverende lidbedrijven van Nevat hebben Rindert Wolters unaniem benoemd tot nieuwe voorzitter. Wolters is CEO van Brabant Alucast International (BAI) uit Oss, een internationaal opererende toeleverancier. BAI is een wereldspeler in de automotive industrie, waardoor Wolters uit ervaring weet hoe je de belangen van toeleveranciers moet behartigen.

Van huis uit is Wolters werktuigbouwkundig ingenieur die de passie voor productietechniek nooit heeft verloren. Binnen de organisatie van Brabant Alucast International is hij opgeklommen tot CEO.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering gaf Wolters aan zich voor Nevat en de maakindustrie te willen inzetten en een bijdrage te leveren, met name op gebied van internationaal ondernemen en industriebeleid. Zo is hij van mening dat de ondernemers in de maakindustrie hun stem richting overheid sterker mogen laten horen.

Rindert Wolters volgt John Berghmans op die de functie van voorzitter sinds het voorjaar 2005 heeft vervuld. Omdat Berghmans niet meer werkzaam is voor een toeleverbedrijf, ging Nevat op zoek naar een nieuwe voorzitter. Berghmans blijft als zelfstandig adviseur actief in de wereld van toeleveren en uitbesteden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven