Ga naar hoofdinhoud

Renold en Mak Aandrijvingen bundelen krachten

Renold, leverancier van aandrijf- en transport-kettingen, heeft ervoor gekozen de distributie van haar producten voor de OEM-markt in Nederland via Mak Aandrijvingen te laten verlopen. Om op de vlakken van leverbetrouwbaarheid en service beter te kunnen presteren, is de complete range Renold-producten voor de machinebouw vanaf heden verkrijgbaar via Mak Aandrijvingen.

Mak Aandrijvingen is reeds jarenlang een belangrijke distributeur van Renold, onder meer vanwege de intensieve samenwerking die sinds 1947 bestaat tussen Mak en Arnold & Stolzenberg. Renold heeft besloten de toegevoegde waarde van Mak Aandrijvingen rechtstreeks in te zetten voor haar OEM-klanten in Nederland en het Duitse Ruhrgebied. Het moderne bedrijfspand van Mak Aandrijvingen in Lelystad is centraal gelegen en beschikt over geoutilleerde assemblage faciliteiten voor kettingmontage.

Geautomatiseerde informatievoorziening
Naast het leveren van maatwerk is Mak Aandrijvingen actief op het gebied van geautomatiseerde informatievoorziening. Zo is de orderstatus voor de afnemers op ieder moment inzichtelijk en dankzij het volledig geautomatiseerde voorraadbewakingssysteem kan leverperformance bij alle afnemers op een hoog niveau staan.

Leidraad in de onderlinge communicatie zijn klantordernummer en klantartikelnummer; aan de hand hiervan blijft voor de afnemer het product altijd eenvoudig te identificeren, zowel bij goederenontvangst als herhalingsopdrachten. Mak voorziet alle artikelen van deze unieke klantgegevens, waardoor de afnemer profiteert van toelevering van aandrijfcomponenten op een wijze die de laagst mogelijke additionele kosten genereert. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven