Ga naar hoofdinhoud

ReMaTec2011 onderstreept potentieel van revisie-industrie

Van 19-21 juni wordt in het Amsterdam RAI Convention Centre de tweejaarlijkse internationale vakbeurs ReMaTec2011 gehouden. Het expositieprogramma van de grootste vakbeurs ter wereld voor de revisie van motoren, transmissies en componen-ten omvat een breed scala revisieproducten en
-totaaloplossingen. Met nog meer exposanten en de aanwezigheid van alle marktleiders, waarvan sommige voor de eerste keer, moet de beurs het hoogtepunt van het jaar worden voor revisieprofessionals.

De opmars van verantwoord ondernemen biedt steeds meer kansen voor de verdere ontwikkeling van de revisie-industrie. ReMaTec is uitgegroeid van een productgericht evenement tot een platform voor bedrijven waarin inhoudelijke aspecten, training & opleiding en netwerken centraal staan. Volgens Amsterdam RAI is het evenement een echte showcase van de revisie-industrie bieden met belangrijke spelers, een educatieprogramma en netwerkkansen voor iedereen.

Grote namen uit de bedrijfstak (Meritor, Caterpillar, Cummins, Valeo, Wabco, Bosch, Remy, Schaeffler, TRW, WAI Global en ZF Friedrichshaven) bieden behalve losse componenten ook turnkey oplossingen aan, aan zowel leveranciers van oorspronkelijke apparatuur als de ‘independent after-market’.

Behalve voor het bedrijfsleven ReMaTec2011 is er ook ruimte voor liefst twaalf bedrijfs- en brancheorganisaties. De lijst wordt aangevoerd door de twee grootste brancheorganisaties binnen de revisie-industrie, APRA (Automotive Parts Remanufacturers Association) en FIRM (Federation Internationale des Rectifieurs et Reconstructeurs de Moteurs). Deze vertegenwoordigen gezamenlijk de belangen van vele duizenden bedrijven in de revisie-industrie over de hele wereld. Tijdens de beurs organiseren deze organisaties speciale bijeenkomsten, evenementen en seminars voor leden en enkele voor niet-leden.

Kennis voorop
Om in te spelen op de behoefte aan gerichte educatie en innovaties gaat ReMaTec van start met het ReMaTec Theatre. Dit is een semi-open podium op een goede locatie op de beursvloer, met ruimte voor veertig bezoekers. Het theater biedt een programma van drie dagen met korte presentaties waarin bezoekers snel uitgebreide informatie kunnen opdoen.

Door samenwerking met het Centre for Remanufacturing and Reuse (CRR) creëert ReMaTec2011 nog meer mogelijkheden voor revisiepro-fessionals om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Op de internationale revisieconferentie komen grote revisiebedrijven bij elkaar om mondiale trends en ontwikkelingen te bespreken die van invloed kunnen zijn op de bedrijfsvoering. In het dagprogramma zijn vooraanstaande sprekers van revisiemultinationals en OEM’s en belangrijke beleidsmakers opgenomen.

ReMaTec2011 is gratis toegankelijk voor zakelijke bezoekers. Wie een uitnodiging heeft ontvangen, kan zijn of haar persoonlijke code invoeren en ontvangt dan automatisch een entreebadge. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, kan op internet voorinschrijving regelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven