Ga naar hoofdinhoud

Rema neemt transportbandendivisie over

Onderhoudsspecialist Rema Tip Top heeft met ingang van 1 december 2011 de activiteiten uitgebreid met de overname van de transportbandendivisie van de Bossche Banden Service in ’s-Hertogenbosch. Met deze overname heeft het bedrijf een volgende stap gezet in het uitbreiden van haar service- en verkoopnetwerk in Nederland. Na de succesvolle start van Rema Tip Top Material Handling in Ridderkerk in maart van dit jaar is dit de tweede vestiging in Nederland.

Voormalig directeur/eigenaar Hans van Ommen vervult vanaf de overname de functie Bedrijfsleider van de vestiging ’s-Hertogenbosch. De technische leiding blijft tevens in handen van Martin Halberstadt, voor de bestaande klanten van de Bossche Banden Service zijn de aanspreekpunten dus ongewijzigd.

Als onderdeel van het wereldwijd actieve Rema Tip Top concern is Rema Tip Top Material Handling ’s-Hertogenbosch in staat haar afnemers beter van dienst te zijn. Naast service en onderhoud maken onder ander rubber- en kunststofmaterialen, transportbanden, slijtmaterialen en accessoires voor transportinstallaties deel uit van het assortiment die Rema Tip Top MH ’s-Hertogenbosch nu kan leveren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven