Ga naar hoofdinhoud

Recycling 2011

Van 20 tot en met 22 septem-ber wordt in Evenementenhal Gorinchem voor de tweede maal een branchebrede vakbeurs voor de recycling georganiseerd. Recycling 2011 richt zich op alle bedrijven en organisaties in de markt van inzameling en verwerking van reststromen, die tot onder meer secun-daire grondstoffen zijn betrokken. De marktbrede opzet van deze vakbeurs zorgt voor een complete ontmoetingsplaats voor alle segmenten van de recycling-branche.

De recyclingsector is een ondernemende branche, waarin veel innovaties plaatsvinden. De scores die op dat gebied worden bereikt, behoren tot de wereldtop. Ons kleine grondgebied, de intensieve bevolkingsdruk en de strakke wetgeving hebben de ondernemers in deze branche tot goede prestaties aangezet. Daarbij komt de voor deze branche kenmerkende ondernemerszin.

Op de vakbeurs zijn de volgende branches vertegenwoordigd:

  • bouw- en sloopafval
  • metalen en voertuigdemontage
  • papier / kunststof
  • grote afvalverwerkers
  • dienstverlening.

Recycling wordt georganiseerd volgens de bekende Evenementenhal-formule. De openingstijden zijn dagelijks van 13.00 u tot 21.00 u. De toegang (na aanvragen van een relatiekaart) en parkeren zijn gratis, de organisatie zorgt voor een hapje en een drankje. De beurs wordt georganiseerd in samenwerking met Recycling Magazine Benelux, Eisma Industrialmedia (waaronder ook deze website valt) en Westwoude Holding.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven