Ga naar hoofdinhoud

Recordomzet voor Bachmann

Het jaar 2010 was een feestelijk jaar voor Bachmann Electronic. Niet alleen vierde het bedrijf zijn veertigjarig bestaan, het behaalde tevens een recordomzet van 70,4 miljoen euro. Dit is een omzetgroei van 34,3 %. Voor 2011 staan op het verlanglijstje een verdere groei, het aanboren van nieuwe markten, uitbreiding van de bestaande markten, het initiëren van productinnovaties en het uitbreiden van het personeelsbestand wereldwijd met zo’n 160 medewerkers.

Met de groei van de omzet heeft Bachmann bewezen over een succesvolle strategie te beschikken. De specialist in automatiserings-oplossingen was in staat haar strategische positie te versterken en uit te breiden binnen de branches van duurzame energie en windenergie. Het marktaandeel van de Aziatische markt is uitgebreid en er is een omzetgroei gerealiseerd binnen de bestaande klantenkring.

In vervolg op vooruitstrevende productontwikkelingen zoals windpark-netwerken, CMS-systemen (condition monitoring systemen) en grid meetmodules – een innovatie op het gebied van smart grid communicatie – was de opening van de ‘CreativeTop’ op het hoofdkantoor in Feldkirch (Oostenrijk) een van de hoogtepunten van 2010. Het bedrijf investeerde bijna 2,5 miljoen euro in dit nieuwe, trendsetting training en conventie-centrum.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven