Ga naar hoofdinhoud

Record aantal m2 voor SPS/IPC/Drives

Met 90.000 m2 tentoon-stellingsoppervlakte bereikt SPS/IPC/Drives 2010 het niveau van het recordjaar 2008 en daarmee de stand van vóór de economische crisis. Dit jaar presenteren ongeveer 1300 exposanten hun producten en dienst-verlening. Veel ondernemingen hebben hun nieuwe producten nog even opgespaard voor deze beurs.

Om het omvangrijke aanbod overzichteljk te kunnen presenteren, zijn de hallen van SPS/IPC/Drives weer ingedeeld naar thema. De zwaartepunten van de diverse hallen zijn:

 • Hallen 1, 2 en 4          Elektrische aandrijftechniek / Motion Control en
                                  besturingstechniek
 • Hal 4A                       Sensoren
 • Hal 5                         Mechanische systemen, periferie en
                                  besturingstechniek
 • Hal 6                         Besturingstechniek
 • Hal 7                         Sensoren en besturingstechniek
 • Hal 7A                       Sensoren en software
 • Hallen 8, 9 en 10        Besturingstechniek en interfacetechniek

In het uitgebreide aanbod zijn ook de speciale thema’s van SPS/IPC/Drives terug te vinden: ‚Energieeffizienz‘, ‚Industrial Identification‘ en ‚Safety and Security‘. Deze actuele thema’s zullen terug te vinden zijn in talrijke geëxposeerde producten, in de voordrachten in het forumprogramma en tijdens het congres. Op het parallel aan de beurs plaatsvindende congres zijn automatisering van installaties, elektrische aandrijvingen en industriële communicatie de zwaartepunten.

ZVEI en VDMA zijn elk naamgever en medeverantwoordelijk voor een beursformum. In de hallen 4A 8 zijn voortdurend bijdragen van exposanten, uitgeverijen en brancheorganisaties te horen. De gemeenschappelijke stands ‚ wireless in automation‘, ,Open Source meets Industry‘ en „AMA Zentrum für Sensorik, Mess- und Prüftechnik‘ bieden de bezoeker een snel overzicht over het respectievelijke thema.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven