Ga naar hoofdinhoud

Pumps & Valves groeit in 2013

Op 2 en 3 oktober staat Ahoy Rotterdam in het teken van vaste en vloeibare stoffen. Dan organiseert Easyfairs wederom Pumps & Valves, waar een divers, actueel en compleet overzicht neergezet wordt van technologieën en innovaties op het gebied van industriële pompen, afsluiters en proces componenten.

Leveranciers uit de sector reageren positief op het vervolg van de succesvolle editie in 2011. Er is een groei merkbaar in het aantal deelnemende partijen. Het aantal deelnemers staat tien maanden voor aanvang al op hetzelfde aantal waarmee de beurs in 2011 is geëindigd. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solids, de enige gespecialiseerde bulk- en stortgoedvakbeurs in Nederland.

Pumps & Valves richt zich alleen op de componenten, waardoor alleen professionals op het gebied van pompen, afsluiters en proces componenten samenkomen in Ahoy. De branche heeft een positieve associatie met deze beurs, met name omdat het de enige specifieke vakbeurs is voor deze sector in Nederland. Ook de grote namen uit de sector willen zichzelf hier laten zien’.

De editie 2013 kent een aantal nieuwe partijen die hun laatste energiebesparende producten en innovaties laten zien. Het beursaanbod omvat industriële pompen, (regel)kleppen, afdichtingen, filters en filtratie, processing apparatuur (onder andere mengers en roerders), leidingen en pijpleidingen en diensten voor industrie, overheid en pijpleidingbeheerders.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven