Ga naar hoofdinhoud

Prodrive en SMC beste industriële toeleveranciers

De Dutch Industrial Supplier Awards 2011 zijn uitgereikt aan Prodrive en SMC Pneumatics. De eerste won in de categorie Best Knowledge Supplier, de tweede werd winnaar als Best Logistics Supplier. De prijzen werden voor de tiende achtereenvolgende keer uitgereikt op landgoed De Horst in Driebergen.

De verkiezing is een initiatief van Link Magazine en wordt sinds 2002 georganiseerd in samenwerking met ING Bank en octrooibureau EP&C. Door de opzet heeft de prijs aanzien: bedrijven kunnen niet zich zelf nomineren, hun klanten moeten hen voordragen. Dit jaar waren er 231 kandidaten. Na beoordeling van hun arbeidsproductiviteit door Govers Accountants en financiële doorlichting door ING specialisten bleven 41 kandidaten over in twee categorieën.

Prodrive kreeg de prijs in de categorie Best Knowledge voor toeleveranciers met eigen R&D en engineering die kennis toevoegen aan het eindproduct van hun klanten. Volgens de jury kan de uitbesteder zich beperken tot het neerleggen van de functionele specificaties., waarna Prodrive voor ontwerp, ontwikkeling en productie van de complete module zorgt. De onderneming zit met haar modules in de kern van het systeem van de klant en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de toegevoegde waarde die haar klant de eindklant kan bieden.’

SMC Pneumatics (foto) won in de categorie toeleveranciers die uitblinken in de logistiek en betrouwbaarheid, Best Logistics Supplier. Volgens de vakjury levert dit bedrijf pneumatische componenten en sub-assemblies op maat en doet dat snel en adequaat. Volgens de jury heeft de onderneming haar logistiek op orde hoewel haar producten van de andere kant van de wereld moeten worden aangeleverd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven