Ga naar hoofdinhoud

Premier Farnell en Sensonor ondertekenen contract

Premier Farnell PLC, distributeur van elektronische componenten en systemen, heeft een internationale franchise-contract gesloten met Sensonor Technologies, een internationale speler in uiterst precieze MEMS-technologie.

Het internationale contract voegt Sensonor Technologies’ nieuwste sensors toe, die zijn gebaseerd op MEMS-technologie en worden gebruikt voor uiterst precieze toepassingen, aan Premier Farnell’s assortiment. Hieronder vallen druksensors, accelerometers en gyrosensors, waaronder ongeverfde druksensors voor toepassing in beperkte ruimtes en OEM-designs.

De nieuwe sensorproductlijn is verkrijgbaar via Premier Farnell’s business units in Noord-Amerika (Newark en element14), Europe (Farnell), ANZ, ASEAN, India, China en Hong Kong (element14). De toevoeging van deze producten is ideaal voor een brede en diverse reeks toepassingen en industrieën.

Via Premier Farnell’s internationale distributienetwerk en element14, het informatieportaal van het bedrijf en eCommunity voor elektronica-ontwerpers, kunnen de producten van Sensonor Technologies in hoge volumes worden besteld en worden ze de volgende dag bezorgd. Via websites in lokale talen en regionale kantoren kunnen klanten van Premier Farnell verkoop- en technische ondersteuning ontvangen voor alle productlijnen.
 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven