Ga naar hoofdinhoud

PNOZ Multi bestaat 10 jaar

Het configureerbare besturingssysteem PNOZ Multi die de overbrugging vormt tussen klassiek veiligheidsrelais en programmeerbare besturingssystemen heeft zichzelf bewezen. Inmiddels is dit betrouwbare veiligheidsrelais al tien jaar verkrijgbaar op de markt, en wordt nog steeds gezien als één van de succesvolste producten van Pilz.

Het modulaire veiligheidssysteem is multifunctioneel, eenvoudig configureerbaar en op maat gesneden voor uiteenlopende gebieden zoals in de installatie en machinebouw. Het configureerbare besturingssysteem PNOZmulti biedt een potentiële besparing van minstens 40% in alle engineeringfasen door een grafische configuratietool. De in- en uitgangen kunnen vrij worden geconfigureerd. Het gebruik van PNOZmulti loont al vanaf drie veiligheidsfuncties.

PNOZmulti wordt in talloze branches toegepast. De intelligente combinatie van veiligheid- en standaardbesturingsfuncties, het modulaire concept en de eenvoudige configuratie maken de besturing van de eenvoudigste machines tot aaneengeschakelde installaties mogelijk.

Naast de niet uitbreidbare basismodule (PNOZ mm0p) beschikt Pilz over basismodulen die kunnen worden uitgebreid met communicatie- en veilige verbindingsmodulen (PNOZ mm0.1p/ PNOZ mm0.2p) De PNOZ mm0.2p beschikt daarnaast over een geïntegreerde Multi-Link-poort.

De toolkit bevat toebehoren om direct van start te gaan met PNOZmulti: een documentatiemap met de DVD PNOZmulti Configurator (zonder licentie), een chipkaartlezer, een chipkaartenset (tien stuks 32 KB), een zegel en configuratiekabel.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven